https://www.huisartsenpraktijkvoerendaal.nl/corona-virus
lettergrootte: A A A

Update corona check app en uw internationale QR-code:

Door veel patiënten worden wij benaderd over het feit dat de internationale QR-code niet meer zichtbaar is in de Corona Check App na de update op 9-2-2022.

Helaas kunnen wij als praktijk hierin niets voor u betekenen.

Wij  adviseren u dit te melden bij de Corona Check app via telefoon 0800-1421 / via de mail helpdesk@coronacheck.nl of bij de Rijksoverheid via telefoon 0800-1351.

Contact met de praktijk:

U kunt op verschillende manieren contact hebben met onze zorgverleners. Dit kan telefonisch, op de praktijk maar ook via een e-consult of per mail.  De assistente bespreekt graag samen met u, met welke vorm van contact u het beste bent geholpen.

De telefonische drukte is al lange periode sterk toegenomen waarbij wij u dan ook adviseren daar waar mogelijk gebruik te maken van het online account Mijn Huisarts Online.

In de praktijk vragen wij uw aandacht voor de 1,5m en het dragen van een mondkapje.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Stuurt u dan een e-mail naar hapvoerendaal@ezorg.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens / eerdere coronavaccinaties inclusief datum. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Wij verzoeken u om niet met vragen over vaccinatiebewijzen naar de praktijk te bellen om overbelasting van het telefoonnetwerk te voorkomen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist© Medisch Centrum Dammerich 2022
{barcodescannerScript}